Testimonials

TEVREDEN KLANTEN

Ik werk nu erg plezierig zeer regelmatig voor relaties, bedrijven en instellingen in verschillende branches.

Er zijn goede relaties met tekstschrijvers, fotografen, webprogrammeurs en drukkerijen, zodat ik je altijd het juiste dienstenpakket kan aanbieden.

Maar wat zeggen de anderen eigenlijk? Hier lees je wat de anderen van mijn werk vinden. Komt jouw naam hier ook onder te staan? Ik zou het leuk vinden!
Van Briefing naar geweldig resultaat! Niemand met wie ik eerder werkte, kan zo goed van input naar beeld vertalen, waarbij het vaak in 1 keer raak is. Susanne is zeer toegewijd.
- T. van Oosterhout
Wat ik prettig vond is dat ze aan weinig woorden genoeg had om te snappen wat ik wil als ondernemer.
- M. de Graaf
Het resultaat is geweldig en ben er erg blij mee. Susanne van der Sanden is een zeer professioneel en kundig persoon die mijn vraag naar volle tevredenheid vertaald heeft. Ik kan Butterfly Grafix zonder enige twijfel aanbevelen en kom zeker terug mocht ik meer wensen hebben.
- A. Buisman

Susanne heeft meerdere social media designopdrachten voor ons uitgevoerd. Ze verdiept zich grondig in wat gevraagd wordt en in de opdrachtgever voordat ze aan de slag gaat. Ik ben er van overtuigd dat dit, samen met haar creativiteit en ervaring, ervoor zorgt dat de ontwerpen na slechts één feedback moment pefect waren. Hierdoor kunnen onze projecten spoedig verlopen en binnen het budget worden afgerond. Kortom: zeer tevreden!
- N. Jaspers

Ik weet dat Susanne met Butterfly Grafix veel meer is dan vormgever, maar mijn ervaringen met haar zijn op dat gebied. En die ervaring is bijzonder goed. Ze is modern, creatief, flexibel en slaat bij mij vrijwel altijd de spijker direct op zijn kop, dus heel efficiënt werken en lekker snel schakelen. Wat wil je als ondernemer nog meer?! Ik kan Susanne van der Sanden van Butterfly Grafix dan ook van harte aanbevelen!
- S. van Harten
Susanne van der Sanden created the cover of our Riverine Operations Research. She worked by just asking what the content of the Research is all about. After that, some pictures from the report were all that she needed. Remarkably, her product shows finesse, speed and has an international naval and marine appearance. Great creativity! Thank you, Susanne.
- W. van Straten
Flexibel, werk van hoog niveau. Fijn om mee te werken.
- B. Wijnhoven

Ik werk nu een jaar samen met Susanne, de afbeeldingen die zij brengt zijn meer dan goed, maar wat mij het meest bevalt is dat zij mij verstaat. Persoonlijk ben ik een snelle denker met 100 ideeën. Zij weet deze te stroomlijnen naar het voor mij doeltreffende eindresultaat.
- A. Beirnaert
BEN JE NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Neem contact op met Susanne