Susanne van der Sanden

BUTTERFLY GRAFIX

Elk goed idee begint met een prille gedachte, nog verstopt in een cocon. En dan is het moment daar: uw bedrijf, product of dienst vliegt uit en komt tot bloei. "Van cocon tot vlinder, van een idee tot een grafisch design".

Het gezicht achter Butterfly Grafix is Susanne van der Sanden. Ik ben een grafisch vormgever met vele jaren ervaring in reclame branche. Door beeld en tekst op de juiste manier te combineren, creƫer ik een aantrekkelijk eindproduct. Zo wordt jouw boodschap, website of bedrijf gezien.
 

DRUKWERK/HUISSTIJL

Promotioneel drukwerk zoals: brochures, flyers, magazines, posters, busbedrukking, huisstijl, buiten- en binnenreclame, enz... Ben ik nog iets vergeten? Durf te vragen! Kortom, veel is mogelijk.

VERPAKKINGEN / DISPLAYS

Met liefde voor het vak maak ik graag verschillende verpakkingen, flesbedrukkingen, etiketten, vloerdisplays en toonbankdsplays voor betere zichtbaarheid van jouw producten in de winkels!
 

WEBDESIGN / E-NIEUWS

Voor het ontwerpen en onderhoud van websites kun je prima bij mij terecht. Samen met partners realiseer ik een website voor jouw bedrijf. De vormgeving van nieuwsbrieven kan ik voor je doen.BEN JE NIEUWSGIERIG?

Neem contact op met Susanne